Overnatting

Kanskje noen av dere allerede har oppdaget det, men til alle våre tilreisende festivalgjester vil vi informere om at flere av våre hoteller og rorbuanlegg i Svolvær og området rundt begynner å bli fullbooket til denne helgen.

Her vil vi derfor tipse dere om andre overnattingsmuligheter som er vel så fine, og som kan bidra til å sette prikken over i-en på en flott festivalhelg i Lofoten.

Vi nevner (trykk på linkene for mer info) :


Kabelvåg Feriehus & Camping
- Lofotferie
Hammerstad Camping
Svolvær Sjøhuscamp
Ørsvågvær Camping

For en oversikt over andre muligheter kan dere gå inn på Lofoten.info. Vi foreslår dessuten å ta med teltet og benytte de vakre friområdene som ligger rundt Svolvær eller å ta båten (eventuellt finne noen du kjenner med båt som du kan reise med) og legge til i småbåthavna.
Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for reservasjon av båtplass.

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp så send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Copyright © 2015 - Lamholmenfestivalen AS. Org. nr: 913 130 103.  
Alt innhold på websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Lamholmenfestivalen
Logg inn

Festivalweb utviklet av LOFOKUS