Informasjon om festivalen

Vi lover fantastisk sommerstemning!
Lamholmenfestivalen finner sted i Norges minste storby, Svolvær. Festivalområdet ligger midt i Svolvær havn på den lille øya Lamholmen. Omkranset av hav og vakre lofotfjell og mellom ekte rorbuer skal det holdes konserter over to dager med totalt åtte artister.

Følg oss på Facebook.

Adkomst
Lamholmen ligger i gangavstand fra både hurtigrutekai, sentrum og Svolvær havn. Sjøveien til Lamholmen vil bli stengt av, altså kan man ikke ta seg hit med båt, kajakk, bademadrass eller annen flytende farkost. Festivalinngangen vil bli lagt foran broen slik at kun utrykningskjøretøy får passere over til øya.

Aldersgrense
Det er 18 års aldersgrense under hele festivalen og legitimasjonsplikt ved inngangen. På etterfesten som vil foregå inne på Anker Brygge er det 20 års aldersgrense.
Mat og drikke
Det vil bli salg av mat og drikke inne på festivalområdet. Det er dessverre ikke tillatt å ta med egen mat eller drikke inn på området.

Betaling
Det vil være et bongsystem for betaling av all drikke (eks. mineralvann). Mat og mineralvann kan kun betales med bankkort. Det vil bli salg av bonger flere steder inne på festivalområdet.

Forbudt å ta med inn
Det vil ikke være tillatt å ta med seg flasker, termoser, mat og drikke, stoler og annet campingutstyr, plakater og/eller bannere, film – og/eller kamerautstyr, våpen, skarpe gjenstander, brannfarlig materiell eller paraplyer inn på festivalområdet. Alle festivaldeltakere blir kroppsvisitert ved inngangen og ulovlige gjenstander blir konfiskert.

Presse
For presseakkreditering ta kontakt med pressekontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Overnatting/hotell
Anker Brygge er et rorbuanlegg som også ligger på Lamholmen. Med 53 rorbuenheter og totalt 107 komfortable sengeplasser er de klare til å ta imot glade festivaldeltakere. Kortere avstand til festivalområdet får du ikke. Her er du ett steg unna. På Anker Brygge finner du også restaurant «Kjøkkenet» og «Bryggebaren».

For mer informasjon se: www.anker-brygge.no
Tlf.: 76 06 64 80
Booking: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Scandic Hotel Svolvær ligger også på selveste Lamholmen og er derfor i umiddelbar nærhet til festivalen.
Scandic har 146 rom, halvparten med havutsikt, restaurant med panoramautsikt over havnen og mer.
Tlf.: 76 07 22 22

Copyright © 2015 - Lamholmenfestivalen AS. Org. nr: 913 130 103.  
Alt innhold på websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Lamholmenfestivalen
Logg inn

Festivalweb utviklet av LOFOKUS