Violet Road

Siste band ut for Lamholmen 2018 er suksessbandet Violet Road som også besøkte Svolvær i 2014! 

Med nye låter og massiv spilleglede er Violet Road klar for sommerturné.
Etter et hektisk 2016 med over 80 konserter og albumutgivelse har Violet Road brukt 2017 til å lade batteriene og til å spille inn nytt materiale.

Les mer: Violet Road

Morten Abel

Med splitter nye låter og en rekke udødelige hits legger Morten Abel ut på veien igjen i 2018.

Som alltid kan man forvente allsang og fest når Abel tar med seg bandet og sitt fantastiske låtunivers på veien. Med seg i bagasjen har han også splitter nye låter fra det kommende albumet, ”Evig din”, som ventes på nyåret.

Les mer: Morten Abel

Donkeyboy

Kent, Cato, Peter og Thomas er tilbake! Siden oppstarten for snart et ti år siden har donkeyboy toppet lister, og vunnet hjerter og priser med sitt særegne sound.

Les mer: Donkeyboy

STAUT

Valdres-bandet Staut er både et feststemt og kraftfullt folkrock-band. Lokalt forankret, tradisjonsbevisste og folkekjære langt utover hjemstedets omland.
Ja er deres femte album, og det klart mest varierte så langt. Samtidig har bandet beveget seg tilbake i bygdemodus, der særpreget er tydeligst.
Der folkemusikkelementet krydrer lydbildet og gir bandet sin mest vellykkede og toneangivende identitet. Det er i dette musikalske landskapet Staut er på sitt beste.

Les mer: STAUT

Big Mountain

Big Mountain er et amerikansk band som slo gjennom i starten av -94 med en cover versjon av Peter Frampton's « Baby, I Love Your Way» som ble en Top 10 hit single i USA , nådde no. 6 på Billboard Hot 100 i USA og no. 1 på Mainstream Top 40 og no. 2 i Storbritannia.

Les mer: Big Mountain

Chris Norman

Chris Norman er kjent som vokalist i det store 70-tallsbandet Smokie, og har har stått på for å skape en vellykket solokarriere siden han forlot bandet i 1986. Hans første singel Midnight Lady ble en enorm hit i hele Europa, inkludert å holde nå 1 plassen i Tyskland i hele 6 uker.

Les mer: Chris Norman

Sol Heilo

Sol Heilo er musiker, låtskriver, arrangør og klesdesigner. Hun er multi-instrumentalist og arbeider innen flere musikksjangre. Hittil kjenner vi Sol Heilo best som vokalist og medlem i norske Katzenjammer; bandet bak kjente låter som bl.a. «A Bar In Amsterdam», «Rock-Paper-Scissors» og I Will Dance (When I Walk Away).

Les mer: Sol Heilo

Copyright © 2015 - Lamholmenfestivalen AS. Org. nr: 913 130 103.  
Alt innhold på websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Lamholmenfestivalen
Logg inn

Festivalweb utviklet av LOFOKUS