Lady Moscow

Sirkusrock og folk’n’roll – med en dæsj av country

Lady Moscow har blitt omtalt som "uekte barn av Tom Waits sin introverte eleganse sammenblandet med Gogol Bordellos nesten selvutslettende humør og galskap." Inspirert av både østeuropeisk så vel som norsk folkemusikk, samt blues, pop, bluegrass, rock og americana er Lady Moscows gale kitsch-univers av "tomwaitsk whiskybalkanjazzrock" kanskje best beskrevet som folk'n'roll.


Bandet er av anmeldere omtalt som "et forrykende orkester som leverer annerledes og pulserende rockelåter med dristige undertoner fra kabaret og sirkusmanesjen." Eller som festivalen Canal Street selv har beskrevet bandet: Det er sirkus, folkrock og sigøynermusikk sydd sammen med talentfull musisk kvalitet.
Lady Moscows energiske sceneshow har fått anmeldere til å strø ærestitler som "Norges råeste liveband," og bandet har med sin bredbeinte sjangerdans fått publikummere innenlands og utenlands til å danse seg svette gjennom natta.

Anmeldere om Lady Moscow:
"Lady Moscow besitter gode ideer, originale melodier og et forrykende velfungerende orkester som leverer annerledes og pulserende rockelåter med dristige undertoner fra kabaret og sirkusmanesjen." (Marie E. Andresen, Telemarksavisa)

"Kort sagt er dette spinnvill, energisk, innovativ akustisk folkrock. Musikken veksler mellom frapperende fengende rytmikk, sære innfall, melankoli og sanger som utstråler den gode følelsen. De byr opp til en herlig sjangerdans som aldri blir kjedelig, men beholder sin friskhet så lenge det måtte trenges." (Svein Andersen, Aftenposten)

Copyright © 2015 - Lamholmenfestivalen AS. Org. nr: 913 130 103.  
Alt innhold på websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Lamholmenfestivalen
Logg inn

Festivalweb utviklet av LOFOKUS