ERIK OG KRISS

Rapduoen Erik og Kriss er viden kjent for å holde en heidundrandes fest når de spiller opp til konsert, og gutta har brukt liveband siden 2009. De feststemte konsertene utvikles kontinuerlig i følge Erik og Kriss selv. Erik og Kriss’ merittliste teller fem album, et tosifret antall singler (fem gull, dobbel platina, trippel platina og én fire ganger platina), over 500 feststemte konserter i Norge og utlandet, priser som NRJ Awards for beste gruppe og MTV EMA Best Norwegian Act, samt mer enn ti millioner visninger på Youtube.

Rapduoen står bak låter som «Den låta», «Dra tilbake», «Det e’kke meg det er deg», «Puls» og «Ølbriller og i løpet av få år tok Erik og Kriss steget fra å være totalt ukjente gutteromsrappere, til internettfenomen, og til slutt vaskeekte artister: I løpet av sommeren 2006 hadde duoen registrert godt over 200 000 nedlastninger fra hjemmesiden, noe som naturlig nok vekket interessen hos profesjonelle aktører i bransjen. I løpet av året inngikk Erik og Kriss avtaler med MTG Music og ArtistPartner, og i 2007 kom debutalbumet «Gull og grønne skoger».

Man kan trygt si at Erik og Kriss har satt spor i det norske musikkbildet de siste årene, og 10 år etter leverer veteranene fortsatt forrykende liveshow og fengende hitlåter.

Lørdag 5 august er de klare til å overgå seg selv – i Svolvær på Lamholmen!

Copyright © 2015 - Lamholmenfestivalen AS. Org. nr: 913 130 103.  
Alt innhold på websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Lamholmenfestivalen
Logg inn

Festivalweb utviklet av LOFOKUS