Lady Moscow

Sirkusrock og folk’n’roll – med en dæsj av country

Lady Moscow har blitt omtalt som "uekte barn av Tom Waits sin introverte eleganse sammenblandet med Gogol Bordellos nesten selvutslettende humør og galskap." Inspirert av både østeuropeisk så vel som norsk folkemusikk, samt blues, pop, bluegrass, rock og americana er Lady Moscows gale kitsch-univers av "tomwaitsk whiskybalkanjazzrock" kanskje best beskrevet som folk'n'roll.

Les mer: Lady Moscow

Silya & The Sailors

Silya & The Sailors består av vokalist og låtskriver Silya Nymoen og et utvalg håndplukkede musikere, The Sailors, fra både USA og Norge.

I 2016/2017 slipper Silya en EP triologi. De to første EPene er spilt inn med Silya & The Sailors. På den tredje EPen har Silya fått med seg Det Norske Kammerorkester, og har dermed utvidet “Sailors” med et strålende orkester. Triologien vil bli tilgjengelig på digitale plattformer, i tillegg til at Silya gleder seg til å slippe hele EPen på både CD & vinyl.

Les mer: Silya & The Sailors

10CC

Legendariske 10cc til Lofoten og Lamholmen!

I februar i år besøkte 10CC Operaen i Oslo. Med en konsert som ble utsolgt lenge før bandet inntok scenen, er det trygt å si at det var en strålende suksess. Konserten ble faktisk så bra at bandet rett og slett bestemte seg for å gi den ut på CD et par måneder senere! Og hva er vel bedre å følge opp en slik suksess med, enn å gi enda flere muligheten til å oppleve bandet?

Les mer: 10CC

SLADE

SLADE er uten tvil et av de mest spennende bandene fra Storbritannia de siste 30 år! Med sin unike blanding av perfekt pop-rock'n'roll, uhørt prangende fremtoning & ablegøyer og intet mindre enn 23 Top-20 singler derav 6 no. 1 hits og 6 hit-album er SLADE en fast favoritt i pop-fansens hjerter over hele verden.

Les mer: SLADE

Trang Fødsel

TRANG FØDSEL har levert hit-låter som perler på en snor gjennom 25 år, og reist land og strand rundt med sine kule sommerlåter som f.eks. "Kursiv" og "Drømmedame".
De opplever enorm respons på sine konserter, der publikum kan nesten alle tekstene og sangene - og vi her på Lamholmen er opprømt og stolt over å kunne avsløre at det Fredag 04 August er Lofoten og Lamholmenfestivalen sin tur!

Les mer: Trang Fødsel

ERIK OG KRISS

Rapduoen Erik og Kriss er viden kjent for å holde en heidundrandes fest når de spiller opp til konsert, og gutta har brukt liveband siden 2009. De feststemte konsertene utvikles kontinuerlig i følge Erik og Kriss selv. Erik og Kriss’ merittliste teller fem album, et tosifret antall singler (fem gull, dobbel platina, trippel platina og én fire ganger platina), over 500 feststemte konserter i Norge og utlandet, priser som NRJ Awards for beste gruppe og MTV EMA Best Norwegian Act, samt mer enn ti millioner visninger på Youtube.

Les mer: ERIK OG KRISS

Janove Ottesen - LIVE

Nå kan du oppleve Janove i soloformat for første gang etter Kaizers Orchestra la opp. Janove er for de fleste kjent som en av skandinavias mest markante frontfigurer fra tiden med folkekjære Kaizers Orchestra. Sist han stod på scenen var for over tre år siden i september 2013 sammen med gamlebandet som han kaller ”Moderskipet”. Den gangen avsluttet han Kaizerkapittelet med åtte kvelder på rad for over 40 000 publikummere i DNB Arena i Stavanger.

Les mer: Janove Ottesen - LIVE

Copyright © 2015 - Lamholmenfestivalen AS. Org. nr: 913 130 103.  
Alt innhold på websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Lamholmenfestivalen
Logg inn

Festivalweb utviklet av LOFOKUS