Stacie Collins

STACIE COLLINS beskrives best slik,"Dynamitt"!

Makan til energisk dame på scenen skal du lete lenge etter. Her snakker vi en dame som mikser country og blues med en god dose Southern rock. Og dama spiller munnspill med en enorm energi og innlevelse. Bandet er alle arrangørers drøm!

Stacie Collins lager elleville show og publikum elsker henne. Bandet har spilt på alt av rock, blues og country festivaler / klubber i Europa. Tar vi med at hun er fra Nashville og har utgitt 4 cd plater & en LIVE DVD skulle det meste være sagt om en artist du bare må få med deg

Stacie er født i Muskogee og Bakersfield-løftet er en stamtavle som de fleste lokale sangere ville drepe for. Ikke bare lever Stacie Collins opp til arven, hun overskrider den med en unik sound som blander Roadhouse Rock-n-Roll, Chicago Blues og Honky - Tonk-Twang.

Etter å ha funnet en livsstil hun elsket dro Stacie Collins til Nashville. Hun ankom Nashville i 2001 arbeidsledig og med lite penger. Det tok henne noen måneder å bosette seg i Nashville, men etter å ha vært mye på byens musikkscener, fikk hun raskt et rykte som en ung, fremadstormende og dyktig artist.  
I begynnelsen av oktober 2001 utga hun sin egen selv titulerte CD. Den klatret raskt på Americana listene og fikk mye oppmerksomhet over hele verden.

Den første av mange europeiske turneer fulgte. Med en stadig voksende tilhengerskare ble det klart at Stacie hadde rørt en nerve hos det europeiske Country publikummet.  Men det store gjennombruddet kom  da Stacy Collins startet samarbeidet med  Dan Baird, tidligere vokalist i The Georgia Satellites, nå produsent.  Baird og Collins gikk i studio med et knalltøft band.  Resultatet ble en ti-sangers Southern Rockin 'Twang Bangin' Blues plate med tittelen The ”Lucky Spot” . Plata kom i 2007 og er oppkalt etter en gammel honky-tonk i Bakersfield der Stacie vokste opp.  Siste plate kom i oktober-2015 og heter ”Roll The Dice”
Med sine energiske show, Chicago Blues flavoured munnspill og rå lyd, er Stacie Collins fremst i en genre med svært få kvinner. Den beste beskrivelsen avhennes musikk og liveopptreden er „Kick-Ass“!

Det kan være vanskelig å sette Collins i en musikalsk bås da hennes påvirkning løper langt og dypt. Den eneste beskrivelsen som fungerer er Roadhouse Rock, Chicago Blues og Honky – Tonk-Twang. Alt med en meget rocka attitude!

Stacie Collins har spilt på mange blues, rock, country, jazz og musikk festivaler i Norge!

I tillegg har de reist Norge på kryss og tvers i flere år og spilte i 2013 på Skandinavias største hard rock festival - Sweden Rock.

Lørdag 30 juli 2016 er det Svolvær og Lamholmenfestivalen sitt publikum som får anledning til å høre dem dette energiske bandet!

Youtube video med Stacie Collins

Copyright © 2015 - Lamholmenfestivalen AS. Org. nr: 913 130 103.  
Alt innhold på websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Lamholmenfestivalen
Logg inn

Festivalweb utviklet av LOFOKUS