Return

Return ble dannet i 1985 av fire gutter fra Stange. Samme året vant de NRK`s rockemønstring med sin første hitlåt ”Sheila”.

To år senere slippes deres første cd ”To the top” og låten ”Sing me a song” ligger 56 uker på norsktoppen!

Utover 80 og 90 tallet har Return gitt ut 5 studioalbum som til sammen har solgt over 600 000 eks. I 2000 gav de ut Best of Return som er solgt i over 100 000 eks., og bandet har utover 2000 tallet opplevd en ny vår. I 2005 kom albumet ”Return” og deretter fulgte cd/dvd`n Best of….both worlds som solgte til gull. I 2009 valgte bandet å ta en ny pause slik at det ble tid til andre musikkprosjekter. Knut Erik har gitt ut en cd på norsk, Øyvind og Tore har vært travle med sine bandprosjekter og Steinar har utviklet sin låtskriverkarriere.

Etter massivt press bestemte Return seg for igjen å øke aktiviteten i 2012. Dette ble med en ny gitarist, Henning Ramseth . Henning har vært med som ekstra musiker og produsent i flere år , og var da et selvfølgelig valg , som et allerede godt etablert medlem i Return familien.Return har siden den gang turnert både i inn og utland. Når man lar låter som Bye bye Johnny, Change the attitude og Sing me a song runge utover Norges festivalpublikum blir det aldri feil. Bare allsang!!!!

Høsten 2015 var travel for Return, da var de i studio for første gang på flere år og kom opp med en ny ”live slager”. Låta Father Father. Foruten en juleturne med utsolgte hus var bandet aktiv på TV som aldri før med Knut Erik Østgårds deltagelse i Stjernekamp. Knut Erik har imponert mange hundre tusen seere hver lørdag i hele høst med sin særegne stemme og ”kule” opptreden. En Live dvd fra jubileumskonserten 21.08.2015 er også på markedet i løpet av vinteren. Return skal gjøre noen utvalgte jobber sommeren 2016.

Så for den som vil høre et av tidenes beste liveband med de mest kjente slagerne og høyeste allsangfaktoren får muligheten på Lamholmenfestivalen i Svolvær fredag 29 Juli!

Youtube video med Return

Copyright © 2015 - Lamholmenfestivalen AS. Org. nr: 913 130 103.  
Alt innhold på websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Lamholmenfestivalen
Logg inn

Festivalweb utviklet av LOFOKUS