Sivert Høyem

Sivert Høyem, artisten med en av landets mest særegne uttrykk, har helt siden Madrugada spilte sine første akkorder i et øvingslokale i Stokmarknes, latt stemmen og ordene være hovedfokuset.

Les mer …

Abalone Dots

Abalone Dots er et av Sveriges absolutt mest populære og anvendte band og har samarbeidet med bl.a. størrelser som Marit Bergman, Lisa Miskowsky, Lars Winnerbäck, Kalle Moraeus og noen av de største i Nashville. De har blitt belønnet med en ”Grammis” for årets ”folkmusik/visa” 2009.

Les mer …

Halvdan Sivertsen

Kjærligheten til kysten, naturen og Nord-Norge står sterkt i Halvdan Sivertsens tekster.

Slik har det alltid vært, og slik vil det alltid være.

Les mer …

Pål Angelskår

Pål Angelskår (f. 1973) er  musiker og forfatter fra Oslo, som er mest kjent som vokalist, gitarist og låtskriver i bandet  Minor Majority. 

Les mer …

Return

Return ble dannet i 1985 av fire gutter fra Stange. Samme året vant de NRK`s rockemønstring med sin første hitlåt ”Sheila”.

To år senere slippes deres første cd ”To the top” og låten ”Sing me a song” ligger 56 uker på norsktoppen!

Les mer …

Stacie Collins

STACIE COLLINS beskrives best slik,"Dynamitt"!

Makan til energisk dame på scenen skal du lete lenge etter. Her snakker vi en dame som mikser country og blues med en god dose Southern rock. Og dama spiller munnspill med en enorm energi og innlevelse. Bandet er alle arrangørers drøm!

Les mer …

Jarle Bernhoft & The Fashion Bruises

Sangeren, multiinstrumentalisten og komponisten Bernhoft startet sin solokarriere i 2008 med albumet «Ceramik City Chronicles», som gikk rett inn på en sterkt fjerdeplass på listene. Årene fremover turnerte han landet rundt, opparbeidet seg et imponerende liverykte og bygde samtidig et trofast publikum.

Les mer …

Sondre Justad

Etter at Sondre Justads første singel, «Nu har du mæ», ble sluppet sommeren 2014 har det gått slag i slag for popartisten fra Lofoten. 25-åringen fulgte tidligere i år opp med låtene «Det e over» og «Tilbake», som begge fikk høy radiorotasjon.

Nå er han aktuell med singelen «Riv i hjertet», som er en av de aller mest spilte låtene på norsk radio om dagen, med A-listing hos blant andre NRK P3 og NRK P1. Det siste året har han også gjort TV-opptredener på programmer som TV2 Senkveld, P3 Gull, VG-lista Topp 20 og NRK1 Lindmo.

Les mer …

Copyright © 2015 - Lamholmenfestivalen AS. Org. nr: 913 130 103.  
Alt innhold på websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Lamholmenfestivalen
Logg inn

Festivalweb utviklet av LOFOKUS