Kristian Kristensen

Kristian Kristensen (f. i Harstad 1992) er for tiden et av Norges heteste navn på musikkhimmelen. Etter en fantastisk opptreden i The Voice har han gått tilbake i skrivestua og holdt seg unna kameraer og coverversjoner.

Sommeren 2014 slapp han sin første singel ”Rusen våkner igjen”, som P3 omtalte som “nordnorsk forelskelse med britisk elektronika og amerikansk folkpop. Låta ble kåret av P3 til årets 5. beste norske låt.

Men det var først da han slapp “Lyset” i høst at han kom på alles lepper. Samtlige store norske plateselskaper og mange små var over seg av beundring. P3 B-listet låta, og det samme gjorde P1.

I tillegg får han hyppigere og hyppigere spillinger på de andre tunge kanalene. I januar ble det klart at TV2 har lagt sin elsk på låta som nå går for alle mugger i Robinsonekspedisjonenes promokampanje.

Mye tyder på at 2015 er året hvor Kristian får sitt store gjennombrudd og at Harstad får sin nye lokale yndling.
Med seg på konserten har han Sondre Larsen (trommer), Eirik Jacobsen (bass), Martin Sternberg (keyboard) og Henrik Ødegaard (keyboard/el.gitar).

Copyright © 2015 - Lamholmenfestivalen AS. Org. nr: 913 130 103.  
Alt innhold på websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Lamholmenfestivalen
Logg inn

Festivalweb utviklet av LOFOKUS