DDE

DDE-sommer også i 2015!
Like sikkert som snøsmelting om våren er at DDE forbereder sommerturné. Etter en lang vinter med kun sporadiske utflukter, er laget våryre og klar for en ny rundtur i sommermånedene.

Det er lange tradisjoner for trivsel og sosialt lag i landet vårt. Herrene fra Namsens os lover et skikkelig haraball når de inntar bygd og by. Med anslag i ”RAI RAI” og ”Det går likar no” til ettertanke, lover det godt for det i mellom.

DDE anno 2015 er også grunn til ettertanke. Frode er tilbake i rekkene etter halvannet års fravær, og det er mange som ønsker 60-års jubilanten velkommen ”hjem”. Sønnen Daniel har gjort en fantastisk vikarjobb på flanken, men heldigvis er originalen frisk og igjen klar tur.

Turnéstart er lagt til Aukra, rett utenfor Molde, og kyst-Norge er godt representert på turnéen som avsluttes i Trondheim 22. oktober. I mellomtiden har de fleste delene av landet fått besøk.

8.august står DDE på scenen som en av Headlinersene her på Lamhomenfestivalen og vi gleder os enormt til RAI RAI og ei magisk stemning på Lamholmen.... 

Youtube video med DDE

Copyright © 2015 - Lamholmenfestivalen AS. Org. nr: 913 130 103.  
Alt innhold på websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Lamholmenfestivalen
Logg inn

Festivalweb utviklet av LOFOKUS