Frivillig på festivalen

Sees vi her i sommer?

Vil du bidra til å skape musikkfestival i Svolvær? For at Lamholmenfestivalen skal bli så bra som overhodet mulig trenger vi glade og engasjerte folk som kan stille opp som frivillige.

Vi ønsker selvfølgelig at dette skal bli en folkefest uten like og en årlig tradisjon. Dermed er vi avhengig av innsatsen din også!

Vi håper at så mange som mulig vil være med i gjengen vår.

Det finnes flere ulike arbeidsoppgaver og er du 18 år eller eldre er det bare å søke.

Eksempler på arbeidsområder er:

– servering av mat og drikke
– salg av festivaleffekter/bonger/billetter ved inngang
– rydding / renhold på festivalområdet under og etter festivalen
– vaktene sørger for at alle har det bra under festivalen
– adgangskontrollørene ønsker alle velkommen og sjekker legitimasjon samt vesker/bager
– bartenderne serverer forfriskninger

Vi krever ingen forkunnskaper av noe slag. Er du glad i musikk og i å treffe mennesker, har et godt humør og kan ta i et tak er du hjertelig velkommen.

Alle frivillige får selvfølgelig gratis inngang den dagen de ikke jobber. Altså jobber du på fredag får du dagspass til lørdag – eller omvendt. Næring er også viktig så du får ett måltid under arbeidsdagen. Utover dette kan vi love deg mange nye venner, god stemning og en drøss med fine sommerminner.

Bli med og skap Norges koseligste festival i verdens vakreste natur!

Har du spørsmål eller vil søke så skriv en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Ved søknad som frivillig merk det med navn, telefonnummer, alder og hva du vil jobbe med! Vi ses om ikke så altfor lenge!

 

Copyright © 2015 - Lamholmenfestivalen AS. Org. nr: 913 130 103.  
Alt innhold på websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Lamholmenfestivalen
Logg inn

Festivalweb utviklet av LOFOKUS