LAMHOLMENFESTIVALEN PRESENTERER

STAUT

Valdres-bandet Staut er både et feststemt og kraftfullt folkrock-band. Lokalt forankret, tradisjonsbevisste og folkekjære langt utover hjemstedets omland.
Ja er deres femte album, og det klart mest varierte så langt. Samtidig har bandet beveget seg tilbake i bygdemodus, der særpreget er tydeligst.
Der folkemusikkelementet krydrer lydbildet og gir bandet sin mest vellykkede og toneangivende identitet. Det er i dette musikalske landskapet Staut er på sitt beste.

Les mer …

Big Mountain

Big Mountain er et amerikansk band som slo gjennom i starten av -94 med en cover versjon av Peter Frampton's « Baby, I Love Your Way» som ble en Top 10 hit single i USA , nådde no. 6 på Billboard Hot 100 i USA og no. 1 på Mainstream Top 40 og no. 2 i Storbritannia.

Les mer …

Chris Norman

Chris Norman er kjent som vokalist i det store 70-tallsbandet Smokie, og har har stått på for å skape en vellykket solokarriere siden han forlot bandet i 1986. Hans første singel Midnight Lady ble en enorm hit i hele Europa, inkludert å holde nå 1 plassen i Tyskland i hele 6 uker.

Les mer …

Copyright © 2015 - Lamholmenfestivalen AS. Org. nr: 913 130 103.  
Alt innhold på websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Lamholmenfestivalen
Logg inn

Festivalweb utviklet av LOFOKUS